joi, 20 august 2015

Unde gasim apa alcalina ionizata


In ultimul timp se vorbeste tot mai mult despre apa via, sau apa anti imbatranire, ori chiar apa minune. S-a vorbit indelungat despre beneficiile sale, despre cat de propice este pentru organismul nostru si, mai ales, despre faptul ca de fapt este accesibila tuturor. Astazi, insa, vom vorbi despre cum sa gasim aceasta apa.

Apa alcalina ionizata, caci asa se numeste stintiific, este rezultatul unui ionizator de apa ce se instaleaza pe conducta de apa potabila, chiar inainte ca aceasta sa ajunga la robinet si in paharul dumneavoastra. Dar ce face practic acest ionizator de apa?

Acest aparat ionizeaza apa, adica ia din compozitia de ioni negativi si pozitivi ai moleculei de apa, ionii pozitivi, responsabili cu imbatranirea organismului. Astfel, dupa ce apa trece prin acest aparat, este bogata doar in ioni negativi, benefici organismului nostru. Astfel, molecula de apa este redusa la jumamate fata de o molecula de apa obisnuita. Acest lucru inseamna ca, fiind mai mica, ajunge in straturi profunde ale celulelor noastre, unde hidrateaza din plin. Pentru a ne hidrata organismului cu echivalentul hidratarii cu apa alcalina ionizata, ar trebui sa bem peste 100 de pahare de apa obisnuita pe zi – lucru putin probabil.

Apa alcalina ionizata este o alternativa sanatoasa si eficienta a apei obisnuite. Desi acest aparat de ionizare nu este tocmai ieftin, aparatele performante, mari ajungand si la 5000 de euro, investitia pe care o faceti este pe viata.

Daca alegeti sa cumparati un ionizator de apa, veti alege calea inteligenta de a investi in sanatatea dumneavoastra. Daca veti respecta regulile si veti duce un stil de viata sanatos, impreuna cu apa alcalina, nu veti mai avea niciodata nevoie de niciun medicament. Atat de benefica este aceasta apa. In plus, pentru ca tot vorbim despre aparatul care face posibila aceasta minune chimica, este cazul sa vorbim despre toate tipurile de apa pe care le poate produce, pentru ca nu veti plati pretul acesta pentru un singur tip de apa, ci pentru 5. Da, 5 tipuri de apa care trec de la apa foarte acida – medicinala, la apa alcalina – sanatatea la pahar. Apa acida este potrivita pentr tratamentele externe ale leziunilor de pe corp. Aici avem doua tipuri de apa acida – medicinala si cosmetica. Este evident ca cea cosmetica este potrivita pentru toate nemultumirile pe care le aveti legate de tenul dumneavoastra. Urmatoarea treapta este apa plata, care este asemanatoare ca si compozitie chimica cu apa obisnuita, iar urmatoarele doua trepte sunt apele alcaline ionizate in grad mai mic si mai mare.


Iata cum, cu o investitie facuta pe viata, aveti la dispozitie 5 tipuri de ape diferite, toate benefice intr-un fel sau altul, organismului nostru. Veti reusi cu aceasta investitie sa daramati orice mit legat de batranete sau de boala, pentru ca, pentru dumneavoastra, ele nu vor mai exista. Nu va lasati influentati de mediul nociv in care traim cu totii, deveniti mai sanatos band apa alcalina ionizata si mentinati-va mai tineri o perioada mai mare de timp. Veti reusi sa obtineti aceaasta performanta band doar 2 pahare de apa ionizata pe zi. Pentru mai multe informatii privind achizitionarea unui ionizator, beneficiile apei vii dar si testimoniale ale personalitatilor care consuma zilnic apa alcalina, click aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu