sâmbătă, 28 martie 2015

Lenjerii de pat pentru 2015

Somnul nu mai este de mult la fel cu ceea ce era in anii 1900. Acum s-au inventat tot felul de gadgeturi care sa ne faca viata mai simpla. De la lenjeriile de bumbac sau matase, la paturi care se incalzesc, toate acestea sunt menite sa aduca confortul in casa dumneavoastra. Cu siguranta ati auzit de patuturile pentru copii care canta si adorm copilasii, dar nu stiu daca ati auzit ca acum si adultii pot adormi la fel de simplu.
Somnul a dezvoltat o intreaga industrie, la propriu.  De la cele mai sofisticate paturi, pana la cele mai speciale lenjerii de pat, toate pentru confortul si odihna ta. In functie de gusturile si preferintele tale, poti alege lenjeriile traditionale, albe, imaculate, sau poti sa fii de-a dreptul entuziasmat de celelalte lenjerii.
Daca va gandeati ca designerii au lasat o industrie atat de masiva neatinsa de “atingerea modei” va inselati, pentru ca acum puteti cumpara lenjerii de pat de lux de la case de moda consacrate. Dior, Givenchy si Marc Jacobs dar si multe alte case de moda cunoscute.  Daca sunteti o impatimita a modei sau a luxului, nu se poate sa nu aveti asa ceva in dulap. Modelele sunt inscriptionate cu monogramele designerilor sau cu desene cunoscute si cu semnatura creatorului de moda.
Pentru cei dintre voi care nu va dati in vant dupa lenjeria de lux, si va doriti ceva mai edgy, atunci avem pentru voi cele mai haioase lenjerii de pat din bumbac 3D. Desenele sunt impresionant de reale si pot trece testul de excentricitate  ale celui mai pretentios client. Mai mult, pentru cei care vor sa treaca la urmatorul nivel, avem in magazinele noastre si lenjerii 4D. adica pe langa cele trei dimensiuni, mai avem o a patra – cea a sunetului. Da, ati citit bine, avem lenjerii care va pot adormi. Au un mini suport usb intr-un colt al cearceafului si un difuzor mic in coltul opus. Astfel, cu un stick puteti organiza chiar si o petrecere in pijamale, sau de ce nu, o seara romantica, cu muzica cea mai potrivita.
 Alte lenjerii ciudate sau inedite, pe val in anul 2015 sunt cele pentru copii. De la cele pufoase cu jucarii de plus atasate, pana la cele care au povesti inregistrate. Nu va faceti griji le puteti spala, pentru ca atat difuzorul cat si suportul usb sunt imbracate in folie rezistenta la apa, asa ca nu vor pati nimic, iar dupa urmatoarea spalare, veti putea sa ascultati muzica preferata, din nou.
O alta inovatie a anului este lenjeria care incalzeste. Este disponibila inca din iarna anului trecut, si va face serile de iarna mai confortabile si mai calduroase, fara sa fie nevoie sa cresteti temperatura in dormitor si fara sa fie nevoie sa suportati greutatea unei super plapume.

Toate aceste optiune vi se vor aseza la picioare, insa tentatia trebuie tinuta sub control pentru a nu cumpara o lenjerie de pat pe care sa o folositi rar. Fiti atenti la calitate si la pret, pentru ca acestia sunt cei mai importanti factori, cand vine vorba de lenjeriile de pat. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu