marți, 10 martie 2015

Cauta un tratament facial de la Gerovital care sa-ti faca pielea sa straluceasca

Pielea fetei, la fel ca oricare alta parte a corpului are nevoie de atentia noastra. Ba cand vine vorba de machiaj si alte procedee, are nevoie de mai multa atentie din partea noastra.  Dupa o zi grea de munca tenul nostru se simte la fel de obosit si chiar daca il demachiezi, nu-i asa ca nu simti mare diferenta? Asta pentru ca tenul tau are nevoie de tratament facial de la Gerovital.
Un tratament facial este recomandat o data pe luna, nu foarte des, pentru ca, la fel ca orice tratament, este invaziv, iar pielea fetei este foarte sensibila, astfel ca nu vrei sa o “abuzezi” prea des. De asemenea, nu toate doamnele au nevoie de tratament facial; cele care sufera de dermatite, de acnee, cuperoza sau rozacee nu ar trebui sa mearga la tratamente faciale cosmetice pentru ca acestea ar putea sa le agraveze situatia. Totusi, nu disperati, daca suferiti de vreuna din aceste probleme, mergeti la dermatolog, pentru ca este singurul care va poate ajuta.  In schimb, toate celelalte doamne sunt  binevenite o data pe luna (nu mai des) la tratament facial de la Gerovital pentru a va mentine tinere si frumoase mai mult timp.
In cadrul unui tratament facial sunt mai multi pasi pe care cosmeticiana voastra trebuie sa ii respecte; stati linistite, ea stie ce trebuie sa faca, iar eu iti fac o introducere pentru a sti exact cum vor decurge lucrurile.  In primul rand se incepe cu demachierea, nu cea superficiala, ci cea in profunzime (demachierea tenului, a ochilor, toner, crema hidratanta pentru pielea ochilor) astfel incat pielea ta sa fie perfect curata si sa poata absorbi toate substantele hranitoare ce urmeaza.
A doua etapa este extractia comedoanelor  sau a punctelor albe, in limbaj comun, care dureaza in functie de cat de afectata este pielea ta. Atentie, daca tu nu continui acasa sa iti ingrijesti pielea si sa faci din cand in cand un scrub, comedoanele reapar de obicei dupa 2-3 saptamani.
Urmatoarea etapa este masajul facial propriu zis. Aici se foloseste o crema hidratanta, bogata in nutrienti buni pentru tenul tau. Aceasta este cea mai relaxanta parte a intregului masaj facial de la Gerovital. Este stiut faptul ca Gerovital este una din companiile de cosmetice romanesti cel mai bine cotata pe piata cosmeticelor datorita ingredientelor naturale pe care le foloseste.
Dupa ce am trecut de aceasta etapa, urmeaza o masca potrivita pentru tenul tau. Fie va fi o masca hidratanta, fie una tonifianta sau exfolianta, in functie de pielea ta. Iar ultima etapa este aplicarea unei creme hidratante, care sa va faca pielea sa straluceasca. Atentie, daca faceti aceste tratamente vara, sau este soare afara, cosmeticiana va trebui sa aplice si o crema minerala de protectie solara, pentru ca dupa tratament pielea este si mai sensibila decat de obicei.

In orice caz, este recomandat sa nu va machiati o ora- doua dupa acest tratament, pentru a permite pielii sa respire. Nu uitati sa reveniti peste 3-4 saptamani, cand veti avea nevoie din nou de acest tratament. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu