marți, 15 mai 2012

Beneficii Acai verde. Ajuta la slabire Acai verde?

In acest articol va vom prezenta unele din aceste beneficii Acai verde, si functiile acestuia ce duc la o slabire eficienta. In primul rand, Acai verde actioneaza pentru suprimarea poftei de mancare, deoarece are in compozitie un compus de fibre.


Acestea sunt recunoscute, deoarece ofera senzatia de satietate, astfel daca consumati mai putin veti slabi. Apoi produsul accelereaza metabolismul, iar capacitatea organismului de a elimina si de a arde grasimi este crescuta semnificativ. Acai verde ajuta la buna functionare a sistemului cardio-vascular si este excelent in cadrul unei cure de slabire.

Un alt beneficiu Acai verde este imbunatatirea digestiei, deoarece acesta actioneaza pentru purificarea tractului digestiv, si nu mai permite depozitelor de grasimi sa se depuna la fel de mult ca in trecut. Pe langa acestea oferind si un surplus de energie este foarte util in activitatea zilnica.

Amino acizii din continutul fructului de Acai verde pot produce proteine in corp, ceea ce duce la un aspect mai placut al muschilor. Acizii grasi de omega si aminoacizii ce se gasesc in structura fructului Acai verde produc o ardere mai eficienta a grasimilor. Iar combinatia de glucide, proteine si antioxidanti din compozitie poate aduce necesarul de energie pentru o zi intreaga.
Acai verde este foarte popular in randul atletilor, pentru efectele sale de crestere a energiei. Acestea sunt o serie de beneficii Acai verde. Sa nu uitam ca Acai verde ajuta forte mult in curele de slabire.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu