vineri, 2 martie 2012

Alcachofa Forte (de Laon) Efecte Secundare sau doar zvonuri?

Alcachofa Forte (de Laon) - fiole de slabit nu are efecte secundare din cate am aflat noi pana acum de pe site-urile unde se discuta despre acest produs si de pe Forum Alcachofa de Laon.

Cine a slabit cu Alcachofa Forte sau Alcachofa de Laon?
Unii din cei care au folosit pana acum Alcachofa de Laon sustin ca nu au slabit cu Alcachofa de Laon, ba din contra, au mai luat cateva kilograme in plus in timpul folosirii acestor fiole de slabit.


Alte persoane care au urmat o cura de slabire cu Alcachofa de Laon sustin ca au slabit pana la 8 kilograme in aproximativ 2 saptamani cu aceste fiole de slabire cu extras de anghinare.

Pe prospectul Alcachofa de Laon scrie ceva de genul:

"Compus din extract de anghinare, Alcachofa este o nouă modalitate simplă şi inovatoare de detoxifiere care vă va ajuta să slăbiţi sănătos, într-un timp scurt şi fără efecte nocive asupra organismului."

Beneficiile Alcachofa de Laon sunt garantate de ingredientele naturale continute in aceste fiole de slabit - extract de anghinare, vitamine, fibre si zero calorii.

Alcachofa de Laon - efecte secundare:
Alcachofa de Laon este un 100% natural, rapid si puternic in topirea grasimilor nedorite din organism dar, nu dauneaza organismului fiind o modalitate nedureroasă de a slabi.


Cu toate acestea, unele persoane care au folosit Alcachofa de Laon sustin ca au slabit maxim 1 kg pe saptamana sau deloc, si au renuntat la administrarea fiolelor de slabit datorita gustului amarui al anghinarei din Alcachofa de Laon. Am ruga pe cei care au folosit Alcachofa de Laon sa ne spuna si noua daca acesta a dat roade sau a avut efecte secundare nocive.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu