duminică, 12 februarie 2012

ForFemina alunga efectele nedorite ale contraceptivelor orale


Pentru evitarea unei sarcini nedorite, majoritatea femeilor apeleaza la contraceptive. Cele mai uzuale contraceptive sunt anticonceptionalele hormonale cu administrare orala. Aceste anticonceptionale isi fac treaba protejand femeile de o sarcina nedorita dar... au in acelasi timp si unele efecte secundare.


Dintre efectele secundare ale contraceptivelor hormonale pe care ForFemina (4 femina) le contracareaza, putem enumera: cresterea in greutate, scaderea libidoului, retinerea de apa in organism si suprasolicitarea ficatului.

Nu sustinem ca For Femina te ajuta sa slabesti dar, putem spune ca 4 Femina te ajuta sa nu te ingrasi mai mult ca atunci cand nu ai folosi contraceptivele hormonale.

Forfelina (asa cum ii spun unele consumatoare, dupa ureche :D ), mai bine spus ForFemina (4Femina - asa cum scrie pe eticheta) contine printre altele:

  • Extractul de Ceai Verde are efect antioxidant și diuretic, iar în combinație cu Cromul care reglează glicemia și estompează nevoia de dulce, ajută la menținerea unui control eficient al greutății corporale, contribuie la arderea grăsimilor și intensifică procesele metabolice;
  • Extractul de Guarana crește libidoul, grație rolului său în menținerea unui nivel adecvat de energie și vitalitate;
  • Extractul de Urzică este diuretic, detoxifiant și combate celulita;
  • Extractul de Anghinare stimulează funcționarea celulei hepatice și reduce nivelul colesterolului în sânge.

4Femina nu influienteaza negativ efectele contraceptivelor putand fi administrat o lunga perioada de timp.

Mod de administrare ForFemina: 1 comprimat pe zi, după administrarea pilulei contraceptive.
Prezentare:  28 comprimate filmate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu