marți, 24 ianuarie 2012

Cine a slabit cu Alcachofa de Laon?


Cine a slabit cu Alcachofa de Laon este una din intrebarile pe care multi romani cu cateva kilograme suplimentare si-o cam pun in ultima vreme.

Se stie de sute de ani ca Anghinarea este buna pentru sanatate si ajuta metabolismul uman dar, mai noi, aflam cum ca extrasul de anghinare est bun si pentru slabit. Supriza sau nu, e cazul sa incercam Alcachofa de Laon si sa aflam cine a slabit cu Alcachofa de Laon pana acum.


In Romania, deoarece Alcachofa de Laon a aparut pe piata de putin timp, nu avem inca raspunsuri clare la intrebarea noastra: Cine a slabit cu Alcachofa de Laon. Multi sustin cum ca extractul de anghinare din Alcachofa de Laon are un gust usor amarui si cum ca trebuie combinate fiolele de Alcachofa de Laon cu oarece sucuri pentru a le indulci.

O frantuzoaica care a urmat acest program de slabit cu Alcachofa de Laon, face un raport in fiecare dimineata timp de 7 zile, legat de cantar, bust, piept, efecte secundare Alcachofa de Laon, informatii despre Alcachofa de Laon, si sfaturi care zic eu, sunt bune de urmat si anume:


  • o alimentatie hipocalorica (regim redus in calorii pana la 1500 de calorii pe zi)
  • fara mancare dupa orele 18.00
  • ceva miscare fizica (plimbarea catelului, mersul pe jos la piata...)

Dupa experimentul cu Alcachofa de Laon a slabit in jur de 4 kg, in talie 4 cm si sold aproape 7cm. Cred totusi ca Alcachofa din Laon este un produs de slabit natural care completeaza o dieta bine tinuta. Cine a slabit cu Alcachofa de Laon si a urmat un program de slabit este rugat sa ne impartaseasca experienta sa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu